Kirjoittamisesta, tinderöinnistä ja eksästäni.

Viimeisimmät blogikirjoitukseni ovat olleet turhan synkkiä, vaikkakin ne kuvaavat aika hyvin näitä kokemiani mielialan vaihteluita. Toisaalta kyetäkseen muuttumaan ajatusmalleiltaan, on tällaiset ailahtelut vain hyväksyttävä. Onneksi en joudu olemaan jokaista päivää täysin yksin, vaan saan tarvittaessa seuraa heikoimpina hetkinä.

Näin päivinä on ollut todella haastavaa saada mitään aikaan. Kotiin on helppo jumittua, mutta ulos päästyään on taas helppo ajelehtia vähän liiankin kauas. Sitä saa mieleensä ihan hulluja päähänpistoja, joita ei ehkä tulisi toteutettua sisätiloissa ollessa. Ei mitään täysin päätöntä, mutta kuitenkin voimia vievää toimintaa.

Tutustuin eilen Tinderin kautta itseäni kymmenen vuotta nuorempaan naiseen, jonka kanssa tuli juteltua pitkän aikaa. Hän oli hyvin avoin omasta rankasta menneisyydestään, mutta hetken keskustelun jälkeen hän vakuuttui tyystin siitä, että ei hän ole ainoa jolla on sellainen tausta. On oikeastaan melko hämmentävää, että omalle kohdalle osuu aina näitä ihmisiä, joita elämä on kovalla kädellä kohdellut. Toivottavasti pääsen tapaamaan tuota nuorta naista, että voisin muodostaa käsityksen hänestä ja siitä, että tulisimmeko juttuun myös kasvotusten. Ainakin hän pitää hymystäni, jonka hän mainitsi jo aikaisessa vaiheessa.

Sain eilen myöhään myös kaivettua anteeksiannon naiselta, johon olen ollut viime aikoina rakastunut. Sain myös selville sen, että rakkauskirjeissäni käyttämäni hempeät ilmaisut hänestä eivät oikein uponneet häneen. Hän kertoi olevansa ”allerginen niille ilmaisuille” hänestä, joten pyysin tietämättömyyttäni anteeksi ja olisin välttänyt turhia hempeilyjä, jos vain olisin tiennyt niistä.

Olen kirjoittanut tähän blogiin tähän mennessä 10 000 – 25 000 sanaa ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä paras saavutus mitä tulee kirjoittamiseen. Se on vielä vähäistä, mikäli miettii keskimääräisen romaanin sanamäärää, joka vaihtelee 75 000 sanasta päälle 100 000 sanaan. Mutta näillä kirjoitusmäärillä pääsisin jo aika pitkälle novellia kirjoittaessa. Kirjoittaminen on ollut tähän mennessä luonnollista ja helppoa, sitä tulee kirjoitettua hyvin helposti vähintään 200 sanan pituisia ja 500 sanan pituisetkin kirjoitukset syntyvät yleensä suuremmitta kivuitta.

Niin, tapahtui eilen merkittäväkin asia. Alakuloisimmillaan ollessani entinen avopuolisoni tuli luokseni kielloistani huolimatta ja hän teki minulle ruokaa. Kävimme tosin ensin kävelemässä, jonka aikana kerroin hänelle olostani, tunteistani ja ajatuksistani. Hän rohkaisi minua ja jututti minua. Kun tulimme asunnolleni, hän ryhtyi valmistamaan ruokaa ja minä siivoamaan paikkoja, että mahtuisimme syömään pöydän ääressä. Keskustelimme avoimesti, joka tuntui todella mahtavalta. Jouduin myös lohduttamaan häntä, sillä hänellä on ollut vaikeaa eräiden ihmissuhdekuvioiden takia. Tunsin olevani taas tärkeä edes jollekin ihmiselle täällä maailmassa ja sainkin takaisin osan elämänhalustani.

470367854_a7e9ca1d71_z
Lähde: Flickr.com

Haluaisin kertoa hänelle, että hän ei välttämättä ole korvaamaton työssään, mutta minulle hän on todistanut korvaamattomuutensa. Ilman hänen apuaan ja välittämistään en olisi enää tätä kirjoittamassa. Hän rakastaa minua, vaikkakaan ei enää avopuolisona, mutta sillä on minulle suuri merkitys. On helpottavaa tietää, että täältä löytyy edes yksi ihminen joka rakastaa ja välittää minusta. Eli hän on ja tekee sitä, mitä en mielessäni tunne. Ja rakastan häntä takaisin. Täysin samalla tavalla kuin ennenkin, mutta yhteen palaamisesta jo tyystin luopuneena. Eihän se väärin ole, eihän?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.