Sinkkuna oleminen voisi jo riittää

 

256210573_ffc9aeb6b8_o
Lähde: Flickr.com

 

Olen tehnyt tänään päätöksen siitä, että minulle riittää tämä sinkkuna oleminen. En oikein osaa olla täysin yksin, ilman ketään jolle jakaa elämäni ilot ja surut. Jos jotain kaipaa jokaiseen päivään, niin se on se hetki, kun voi istahtaa alas oman rakkaansa kanssa ja jakaa päivän tapahtumat, tunteineen ja kaikkineen. Tosin vaikeaa tänä päivänä on löytää ketään, jonka voisi luottaa pysyvän rinnalla myös vaikeina aikoina. Heitä kyllä riittää jonoksikin saakka, jotka hakevat elämäänsä vain helppoja ratkaisuja ja heti ensimmäisen vastoinkäymisen kohdatessa häipyvät yhtä nopeasti kuin tulivatkin tähän minun elämääni.

Ja vaikken ole asettanut mitään odotuksia sen toisen osapuolen suhteen, niin vaikeaa on löytää juuri ketään joka haluaisi tutustua minuun. Pidän kyllä itseäni kiinnostavana persoonana, jolta löytyy myös laidasta laitaan elämänkokemusta. Sellaista kokemusta, josta on muodostunut myös viisautta. Ehkä se onkin juuri minun suurin heikkouteni ja esteeni löytää rinnalleni ketään jakamaan sekä rakastamaan minua, olen kokenut ihan liikaa kyetäkseni iloitsemaan ihan pienistä asioista. Löydän usein liiankin helposti uhkia ja heikkouksia pienistä positiivisista asioista, sillä olen kokenut jos jotakin elämäni aikana. Koskaan ei ole niin hyvä, etteikö asioista löytäisi myös nurinkurista puolta.

Kaipaan rakastamista. Kaipaan myös toisen rakkautta. Sitä on vain niin vaikea myöntää, että sen löytämiseksi uudelleen elämääni pitäisi nähdä niin paljon vaivaa. Olen kohdannut mielenkiintoisia naisia sinkkuna ollessani ja myös eroni loppuvaiheessa, mutta yksikään näistä ei olisi valmis sitoutumaan kaltaiseni ihmisen kanssa. Minulta puuttuu sitä kuuluisaa charmikkuutta ja katseen kestävyyttä. En ole kovinkaan hyvännäköinen, vaikka jotkut ovat yrittäneet turhaan piristää mieltäni väittämällä vastakkaista. On nimittäin huvittavaa, että näitä mieltä piristämistä yrittäviä ovat juuri sellaiset, jotka eivät mistään hinnasta ryhtyisi kanssani parisuhteeseen. Pidän sitä hyvin loukkaavana, että he edes yrittävät tällä tavoin piristää mieltäni, sillä heidän täytyy suorastaan tukeutua valehteluun. Se olisi jo jotakin, että minun mieltäni yrittäisi piristää ihminen, joka tuntisi samalla vetoa minua kohtaan.

Kaipuusta ja halusta huolimatta olen kyllä asennoitunut jo siihen, että en tule löytämään rinnalleni ketään. Sen ymmärtäminen ja hyväksyminen on vienyt aikansa, ja sen toteaminen näin kirjallisena ja hennosti ääneen puhuttuna satuttaa tunteitani. Pitäisi tehdä ensin hyvä ja lähtemätön vaikutus johonkin naiseen, saada tämä kiinnostumaan minusta itsestäni ja osoittaa hyvän maun mukaisesti kiinnostusta tätä kohtaan. Ei kuitenkaan tyrkyttäen, vaan varovaisesti. Ei minusta ole sellaiseen hissun kissun hyvää tulee -toimintaan, vaan haluaisi heittäytyä tunteiden vietäväksi välittömästi.

Olen myös huomannut sen, että esimerkiksi FB:ssa saan huomiota juuri sellaisilta ihmisiltä, joihin en voisi ikimaailmassa ihastua, saatikka rakastua. On heikosti terveydestään ylläpitäneitä, liikaa laiminlyötyjä, reilusti vanhempia ja sellaisia ihmisiä, jotka hakevat vain vaihtelua yh-arkeen. En halua taistella suhteen alkuvaiheessa huomiosta, vaan haluaisin toisen keskittyvän enemmän minuun itseeni. Tällöin minulla olisi mahdollisuus hurmata toinen näyttämällä, että minäkin olen erittäin paljon kiinnostunut hänestä.

Tästä aiheesta kirjoittaminen alkaa hiljalleen väsyttää entistä helpommin. Yksinäisyyden nostaminen aiheeksi on jo liian läpikoluttu aihe, seuraavalla kerralla aion kirjoittaa jostain aivan muusta. Ehkäpä vuoden vaihtuessa suuntaan johonkin paikkaan, jossa on muita ihmisiä ja minulle tulisi hyviä ideoita kirjoittaa heistä, välittämättä tuon tippaakaan itsestäni. Silloin voisin unohtaa tämän yksinäisyyden, jota olen potenut jo riittävän kauan. Yli puoli vuotta tätä samaa voivottelua ja tunnetta alkaa tympimään, mitään sille en ole voinut tehdä tähänkään mennessä. Ehkäpä yksinäisyys on vähän kuin varallisuus. Heti kun lakkaat ajattelemasta sitä, niin siinä vaiheessa sitä alkaa tulvia ovista ja ikkunoista. Kun unohtaa yksinäisyyden, niin sitten olet ihmisten ympäröimä. Kun unohdat rahan, niin raha alkaa tulla luoksesi pyytämättäkin. Tai sitten olen nähnyt makeaa unta ja minun on aika herätä. Herätä yksin omasta sängystäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.