Taivaallisen seksin etsijöille

22928635005_f5a700a1f6_b

Myönnä se. Etsit lakkaamatta Graalin maljaa, lähes taivaallista yhteyttä seksissä. Tuo järjettömän hekuman saalistus ajaa sinut välillä hulluuden partaalle, missä kyseenalaistat omat uskomuksesi ja perimmäiset motiivisi. Se on matka, jolla ei ole päätepistettä. Ja toivon sydämestäni, että et täysin löydä etsimääsi. En siksi, että olisin pahantahtoinen. Tämä on varoitus. Jos löytää etsimänsä, täytyy määrittää itselleen jotain uutta löydettävää pysyäkseen järjissään.

Taivaallinen seksi nimittäin ei muistuta juuri lainkaan tavanomaista seksuaalista kokemusta. Stimulaatioaistimus ja käsitys itsestä häviää sekä keho, jolla tuo koko kokemus luodaan, muuttuu aktin aikana aineettomaksi ja siten turhaksi. Ennen vajoamista yhteyteen toisen samalla tavoin kokevan kanssa keho lakkaa olemasta sielun vankila ja viimeisellä hetkellä pystyy kokemaan puhtaan energiavuon virtaavan itsestä toisen läpi johonkin aivan toisenlaiseen ulottuvuuteen. Sillä hetkellä saatat huutaa, että ”mitä vittua nyt oikein tapahtuu” tai mykistyä tuon suureen edessä täysin. Seksi voi olla subjektiivisena kokemuksena taivaallista, mutta tarkoitan nyt sitä kollektiivista kokemusta, jonka molemmat saattavat tuntea samaan aikaan toisistaan irrallisina olentoina.

Tuollaisen edellä kuvatun kaltaisen hetken jälkeen seksissä ei enää ole paluuta entiseen. Se voi joko latistaa sinut täysin tai sitten se jää muistoihisi encorena, jonkinlaisena ylimääräisenä lisänä seksissä. Se voi myös käynnistää eksistentialistisen kriisin. Tiedät kuitenkin, että olosuhteiden ollessa sopivat saatat löytää sen uudelleen. Vaan haluatko enää välttämättä löytää jotain jo kerran löydettyä?

Minulle tuo hetki tuli täytenä yllätyksenä ja parhaiten sitä voisi kuvata ruumiista irtoamiseksi. Epäilen, että mikään muu mielikuva tai tuhannet sanatkaan eivät kykene välittämään sitä kokemusta eteenpäin. On ainoastaan toinen ihminen tällä hetkellä, tällä maapallolla, joka ymmärtää mitä tuossa hetkessä oikein tapahtui. Näin tulee aina olemaan, sillä vain me kaksi olimme läsnä (ja olimme samaan aikaan olematta) tuossa hetkessä. Todennäköistä tulee myös olemaan, etten tule kohtaamaan ketään toista ihmistä tässä elämässä, jonka kanssa voisin yltää samaan kokemukseen seksi osalta.

Voin antaa sinulle vain yhden neuvon ja se on tämä: Varo mitä toivot! Mikäli toiveesi toteutuu, niin sinulla tulisi olla selkeänä mielessä mitä sen jälkeen tapahtuu ja on tapahtumatta.

Löydettyäni tuon Graalin maljan ikään kuin puolivahingossa olen joutunut määrittelemään itseni uudelleen seksuaalisella tasolla. Olen kysynyt itseltäni kysymyksen, että ”mitä jos tulevan kumppanini kanssa en pääse edes murto-osan päähän siihen mitä olen parhaimpana hetkenä saanut kokea?” Vastaustani en tähän jaa, sillä se ei saa vaikuttaa sinun omaan vastaukseesi. Kaiken lisäksi se on niin monimutkainen ja -tahoinen vastaus jopa itselleni, ettei sitä pysty typistämään yhteen tekstikappaleeseen.

Kannattaa unohtaa kaikki ulkoisesti mitattavat seikat, mikäli mielii löytävänsä etsimänsä. Kuten taruissa ja mytologioissakin, niin tämän Graalin maljan löytääkseen pitää kyetä irrottautumaan kaikesta fyysisestä. Ainoa ero satuihin on tosin se, että sen voi kuka tahansa löytää sopivan partnerin kanssa. Ja jos sitä ei elämänsä aikana löydä, niin ainakin sitä etsiessä on voinut pitää hauskaa.

Tietoa kirjoittajasta

Mies Vailla Varjoa

Bloggaaja vuoden 2017 lokakuusta alkaen, aiheina elämä henkilökohtaisesti ja läheltä.

2 vastausta artikkeliin “Taivaallisen seksin etsijöille”

 1. Hyvää ajatuksenvirtaa. Täytyy myöntää, että omat kokemukseni Taivaallisen Seksin suhteen ovat tulleet aina melko yllättäen, odottamatta, ja kieltämättä niiden perään tulee näin jälkeenpäin haikailtua.

  Tuntuu, että ainoa asia (ainakin omalla kohdallani – nämähän ovat hyvin yksilöllisiä asioita) mikä tulee ottaa huomioon, on, että Taivaallisen Seksin olosuhteita tai resursseja ei oikein voi suunnittelemalla suunnitella tai rakentamalla rakentaa, vaan Taivaallinen Seksi tulee lopulta kuin roska silmään: silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Hetkessä. Välillä tilanne vaan ikäänkuin riistäytyy käsistä, mutta hyvällä tavalla.

  Toki omiin kokemuksiini Taivaallisesta Seksistä ovat aina enemmänkin kuuluneet alkukantaisen kiiman vallassa taitetut kesäyöt kuin vaikkapa ruusun terälehdin koristellut jenkkisängyt ja musiikki, mutta mieltymyksiä ja kokemusmaailmoja on varmasti yhtä monta kuin on seksin harrastajiakin.

  Upeinta on kuitenkin juuri se, kun kaksi ihmistä sulautuvat siinä hetkessä yhdeksi ja ikäänkuin lukittautuvat ikiomaan maailmaansa toistensa kanssa – ja jakavat kokemuksen yhdessä. Se on jotain niin intiimiä, ja siten upeaa.

  Tykkää

 2. Upeasti kirjoitettu äärimmäisen kauniista asiasta Mies Vailla Varjoa, kiitos!

  Mietin sitä, kumpi on parempi, se että on kokenyt tuon vai se että ei ole. Niinkuin sinäkin, ajaudut tuon kokeneena näkemään jä käsittelemään asiaa kummaltakin puolelta, niin kokeneen ja kuin kokemattomankin. Mutta kysyhän tuota sitä (meiltä) toistaiseksi kokemattomilta, vastaus on todellinen no-brainer. Hetimullekaikkitännenyt! 😉

  Me ihmiset olemme tässä(kin) elämässä etsimässä ja löytämässä syviä tunteita ja elämää suurempia kokemuksia, seksi ja seksuaalisuus yhtenä tärkeimmistä. Jos seksuaalisuutensa toteuttaminen ja äärimmäisen kauniiden asioiden löytäminen ja saavuttaminen tuottaa eksistentiaalisen kriisin, niin sen saavuttaneet voivat miettiä sitä, miltä me tunnemme, jotka tiedämme tuota janoavamme, kaipaavamme ja tarvitsevamme, mutta emme koskaan löydä sitä kaikesta etsimisestämme ja työnteostamme huolimatta. Ihmiset, jotka täältä lähtiessään tietävät eläneensä elämättä ja katuvat sitä silmänsä viimeistä kertaa sulkiessaan.

  Syitä tuohon voi olla ihmisestä toiseen monia erilaisia, osa on itsestä kiinni, osa myös muistakin, mutta niitä en lähde luotaamaan tässä yhteydessä. Ihmiselämä on kuitenkin koko ajan eteenpäin pyrkimistä, parhaansa tekemistä parhaana mahdolilisena versiona itsestään ja paremman tulevaisuuden toivomista.

  Ehkä huomenna, kuka tietää, ehkä jo tänään.

  Kiitos Mies Vailla Varjoa,

  IE

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.