About



 

Millaisia ovat miehen tunteet? Mitä mieltä mies on itsestään, ympäristöstään ja muista ihmisistä? Miten mies käsittelee kohtaamiaan haasteita arkipäiväisessä elämässään keskellä pohjoisinta Kymenlaaksoa? Millaista on olla nörtti, joka ei kuitenkaan näytä ulkoisesti siltä? Mitä ajattelee ambivertti kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa?

skin_crop

Anonyymisti ylläpitämäni blogi on hyvin henkilökohtainen päiväkirja, jossa käsittelen kohtaamiani ilmiöitä ja ruodin ihmissuhteitani, joskus ehkä kovin koruttomasti. 80-luvun puolenvälin tienoilla syntyneenä olen nähnyt lapsuudessani laman, nousukaudet ja nykypäivän nuorten kasvukivut. Minulle ovat tuttuja paskaduunit, masennusjaksot ja ihmissuhteet moniongelmaisten ihmisten kanssa.

Kouvolalaiset voivat löytää minut laulamasta karaokea, lukemassa aikakausilehtiä kirjastossa tai pyöräilemässä koiran kanssa. Helpoin tie kohtaamiseeni on kuitenkin tämän blogin kautta.

Seuraa minua facebook.com:ssa tai twitter.com:ssa.

Kuvat blogissani

Käytän flickr.com-sivuston Creative Commons -lisenssien alaisia kuvia blogissani. Mikäli jokin kuva ei ole kyseisestä palvelusta, niin siitä on marraskuusta 2019 alkaen maininta kuvan yhteydessä.

Kirjoittaminen yhteistyönä

Kirjoittamisesta on tullut yksi elämäntapani ja rutiini, jota teen mielelläni itsekseni. Sen voittaa kuitenkin yhteistyökirjoittaminen, jolle voi antaa hienon termin kollaboraatiojulkaiseminen. Sen etuna on se, että useamman eri ihmisen kokemukset, näkökulmat ja tapa ilmaista itseään yhdistetään yhteisen tavoitteen (kirjoittamisen osalta viestin välittämisen) saavuttamiseksi. Tällaisen yhteistyön osalta minuun voi olla suoraan yhteydessä meilin kautta,  osoitteeseen miesvaillavarjoa@gmail.com.

15 viimeisintä kirjoitusta