About 

Olen 33-vuotias mies Kymenlaakson pohjoisimmista osista ja olen aktivoinut bloginin uudelleen noin puolentoista vuoden hiljaiselon jälkeen. Painopiste kirjoituksissani on ollut aiemmin masennus, mutta uskon kirjoitusteni heijastelevan jatkossa enemmän muita elämäni osa-alueita.

Kirjoitan tällä hetkellä anonyymisti, mutta ehkä tulevaisuudessa elämäntilanteen niin salliessa ryhdyn kirjoittamaan omalla nimelläni. Siihen saakka minuun saattaa tietämättään törmätä tuolla kaupunkien kaduilla ja ohi mennen kuulla laulavan jossain lähiseudun baarissa karaokea.

Seuraa minua facebook.com:ssa tai twitter.com:ssa.

Kuvat blogissani

Käytän flickr.com-sivuston Creative Commons -lisenssien alaisia kuvia blogissani. Mikäli jokin kuva ei ole kyseisestä palvelusta, niin siitä on marraskuusta 2019 alkaen maininta kuvan yhteydessä.

Kirjoittaminen yhteistyönä

Kirjoittamisesta on tullut yksi elämäntapani ja rutiini, jota teen mielelläni itsekseni. Sen voittaa kuitenkin yhteistyökirjoittaminen, jolle voi antaa hienon termin kollaboraatiojulkaiseminen. Sen etuna on se, että useamman eri ihmisen kokemukset, näkökulmat ja tapa ilmaista itseään yhdistetään yhteisen tavoitteen (kirjoittamisen osalta viestin välittämisen) saavuttamiseksi. Tällaisen yhteistyön osalta minuun voi olla suoraan yhteydessä meilin kautta,  osoitteeseen miesvaillavarjoa@gmail.com.

15 viimeisintä kirjoitusta