Vertaistuki

Tukea vertaiselta elämän haasteisiin

Elämä on voi olla oikeastaan mitä vain seikkailun ja painajaisen väliltä, siitä minulla on monenlaista ja monentyyppistä kokemusta. Välillä elämä on tarjonnut parastaan ja toisaalta minulta löytyy hetkiä, jolloin olen istunut samassa pöydässä kuulun Viikatemiehen kanssa.

Se mitä olen oppinut on se, että kaikesta selviää lopulta ja siinä auttaa todella paljon keskusteluapu, joko kasvotusten tai etänä.

Tarjoan mielelläni vertaistukea elämän erilaisiin haasteisiin, olet sitten kohdannut mahdottomalta tuntuvan haasteen tai elämääsi on värittänyt vastoinkäymiset jo pidemmän aikaa. Uskon, että ulkopuolisen näkökulman kautta haasteista on aina mahdollista selvitä.

Voit lähettää minulle luottamuksellisen yhteydenoton tältä sivulta löytyvän kaavakkeen kautta, kunhan muistat vain kirjoittaa yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. Olisihan se ikävä kysyä jotain, mutta siihen ei saa vastausta!

Kysymäsi vertaistuki minulta ei päädy blogini teksteihin, ellet sitä erikseen halua. Blogini kirjoitukset käsittelevät omaa elämääni, josta vertaistuki on oma erillinen saarekkeensa kirjoitusharrastuksestani. Voit siis luottamuksellisesti kertoa tilanteestasi niin, ettei sinun tarvitse pelätä sen päätymistä julkiseen levitykseen.

Ja vaikket päätyisi ottamaan yhteyttä, niin saanen kertoa yhden asian: Kaikki selviää kyllä aikanaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.