Käsittelyssä seksi ja introvertit naiset

7692021252_8f7a9b56bd_b

Seksivinkkejä. Introvertti nainen. Parasta seksiä. Siinä hieman internet-hakuja, joiden yhteydessä blogini on tullut eteen hakutuloksissa. Yhtäkään näistä en ole käsitellyt aikaisemmin (ainakaan samassa yhteydessä), mutta tehdään asiaan pieni muutos tämän artikkelin myötä. Aloitetaan toisesta, siirrytään vinkkeihin ja lopulta siihen, millä tavoin seksistä saadaan parhaat puolet esiin. Varoitan jo välittömästi, tämä teksti on reilusti yli 1 400 sanaa pitkä! Varoitan myös siitä, että tästä tekstistä voit saada inspiraatiota, mutta loput sinut pitää itse hoitaa. Kukaan ei voi pidellä sinua kädestä, kun lähdet itse tälle tutkimusmatkalle.

Introvertti nainen

Jos kuvaukselle ”pidellä kuin kukkaa kämmenellä” pitäisi etsiä reaalimaailmaan liittyvä vastine, niin siinä se on: Introvertti nainen. Moni määrittää itsensä introvertiksi, mutta aika usein moni tekee sen kulttuuriperimänsä pohjalta. Suomalaiset ovat sisäänpäin lämpenevää kansaa ja jos vertailee oikeasti introvertin temperamentin omaavaa tavalliseen suomalaiseen kaduntallaajaan, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Ja mitä tulee eri temperamenttien yhteensopivuuteen, niin väittäisin sopivaksi yhdistelmäksi introvertin naisen ja ekstrovertin miehen. Tämä on oma mielipiteeni ja perustuu kyllä käytännön kokemukseen, mutta muunlaisetkin temperamenttiyhdistelmät toimivat varmasti. Se yhdessä toimeen tuleminen kun ei ole pelkästään kiinni omasta ja toisen temperamentista. Kyse on enemmänkin siitä, että elävätkö molemmat samassa tempossa, samalla aaltopituudella ja jakavatko he samanlaista arvopohjaa. Eläimiä rakastava nainen harvemmin tulee toimeen saman katon alla eläimiä vihaavan miehen kanssa. Taas. Voi se kyllä toimia, mutta kitkaa siitä yhteiselosta ei tule puuttumaan.

Introvertit naiset ovat tunneälykkäitä ihmisiä, sille ei voi mitään. Väsymättä he analysoivat oman mielensä kiemuroita ja heille on tyypillistä olla sivusta seuraajina.

Introvertti nainen pidättää sisällään hyvin paljon, eikä tälle tule ensimmäisenä mieleen jakaa ajatuksiaan miehen kanssa. Voi olla, että perinteiset sukupuoliarvot ovat osuneet tällaiselle ihmiselle kuin nenä päähän. Mies määrää ja nainen vikisee. Onko tällainen ihminen sitten onnellinen tällaiseen järjestelyyn. Ei välttämättä ja harvoin täysin tyytyväinen.

Mitä tarkoitan tuolla ensimmäisen kappaleen kuvauksella, ”pidellä kuin kukkaa kämmenellä?” Se on kirjaimellisesti sitä, että vuorovaikutuksen osalta introvertille naiselle pitää antaa ympäristössä rauha, jos meinaa selvittää tällaisen temperamentin omaavan ajatusmaailman. Se on pitkäjänteistä työtä, siinä pitää rakentaa vahva luottamussuhde ja olla kärsivällinen. Pitää antaa toiselle aikaa rentoutua ja muistuttaa, että ”puhu hyvä ihminen, minä haluan kuulla sinun mielipiteesi. Lupaan, etten arvostele sitä. Haluan tietää sen, sillä vain siten voin ottaa sinut paremmin huomioon.” Edelliset sanat olivat vapaasti lainattu omasta elämästäni, olen ne joskus lausunut hieman vastaavanlaisessa muodossa, eikä siitä ole kovinkaan kauan. Vaikutus oli hämmästyttävän nopea, sillä keskustelukumppanini alkoi puhumaan mielipiteitään ja tunteitaan ääneen jo saman vuorokauden aikana. Se on melkoinen suoritus introvertilta. Vai oliko se sittenkin saavutus minulta itseltäni? Tiedä häntä.

Introvertit naiset ovat tunneälykkäitä ihmisiä, sille ei voi mitään. Väsymättä he analysoivat oman mielensä kiemuroita ja heille on tyypillistä olla sivusta seuraajina. He eivät ehkä turvaudu välittömään vuorovaikutukseen ympäristössään, mutta heidän vastaanottimensa on jatkuvasti päällä. Se johtaa erinomaiseen tunneälyyn, mutta voi joskus johtaa myös siihen liittyen väärinkäsitysten syntymiseen. He alkavat kuvitella, että kaikki muutkin ovat yhtä lailla ylianalysoivia ja käsittävät pian eleitä sekä ilmeitä väärin. Heille täytyy siis muistuttaa kahdesta asiasta: Kaikki eivät ole yhtä monitahoisia ja -mutkaisia ihmisiä kuin he itse, ja kukaan ei hallitse telepatiaa eli ajatusten siirtoa. Epäselvissä tilanteissa pitäisi aina muistaa kysyä ja jos jokin asia painaa vähänkin mieltä, niin pitäisi muistaa sanoa niistä. Harvoista asioista todellisessa elämässä joutuu viemään päänsä pölkylle.

Ja korjataan vielä tämä väärä käsitys: Introvertti nainen vaikkakin on sisäänpäin lämpiävää sorttia, niin siitä ei saa vetää suoraa johtopäätöstä hänen seksuaalisista tarpeistaan. Voi olla, että niitä on jopa laiminlyöty hyvin paljon. Tässä astelee esiin vihdoin väittämäni toimivasta temperamenttiyhdistelmästä introvertti nainen ja ekstrovertti mies: Ekstrovertti uskaltaa ottaa introvertin tiukkaan halaukseen, siinä missä introvertti jää pohdiskelemaan toimintansa vaikutusta ja saattaa jopa unohtaa moiset välttämättömät vuorovaikutustoimet. Introverttien suhteessa voi olla tietysti paljon hyvää, mutta pystyvätkö he vastaamaan toistensa toiveisiin ja fantasioihin? Saanen epäillä useassa tapauksessa, varsinkin niissä missä keskusteleminen ei ole kovinkaan luontevaa ja mutkatonta.

Ja korjataan nyt heti perään se toinenkin väärä käsitys: Introvertti nainen kaikesta huolimatta saattaa pitää myös kovistakin otteista. Se selviää vain kysymällä. Se, että toinen vaikuttaa olemukseltaan ujolta ja hiljaiselta, voi peittää alleen mitä mielenkiintoisempia fantasioita. Niin, se temperamentti liittyy vain vuorovaikutuksen tyypillisyyteen, ei ajatusmaailman raiteisiin.

Seksivinkkejä – miehille

Miehen käsiä ei ole luotu pitämään kiinni naisen jaloista tai käsistä kuin mitä tahansa koivuhalkoja, vaan niiden tarkoitus on vaeltaa naisen keholla.

Naisille ei tarvitse erikseen mielestäni kirjoittaa muunlaista seksivinkkiä kuin sen, että ”avaa perhana suusi ja opeta mies tuntemaan itsesi!” Keskitynpä siis miehille osoitettaviin seksivinkkeihin, jotka sinä naisena (mikäli sinulla on sellaiset sukupuolielimet haarojesi välissä) voit välittää varovaisesti miehelle.

Ehdottomasti tärkein asento on lähetyssaarnaaja ja sen eri variaatiot. Siitä ei pääse mihinkään. Se on ainoa asento, missä millä tahansa miehellä riittää peniksessä mitta ja jossa pystyy luomaan vaivattomasti samalla katsekontaktin. Lisäksi tuossa asennossa miehen vähäpätöiseltä tuntuva asennon muutos vaikuttaa välittömästi siihen, millä tavalla mies työntyy naisen sisään ja millaisen stimulaation tuosta saa naiselle aikaiseksi. Mikäli mies on enemmän pystyasennossa, niin kädet vapautuvat tuolloin naisen hyväilyyn. Ei klitoriksen, vaan koko vartalon.

Ennen kahteen muuhun asentoon ja niiden etuun siirtymistä otan käsittelyyn miehen kaksi tärkeintä seksuaalista elintä, eli vasemman kouran ja oikean kouran. Erityisesti niissä kourissa sijaitsevien sormien takia. Miehen käsiä ei ole luotu pitämään kiinni naisen jaloista tai käsistä kuin mitä tahansa koivuhalkoja, vaan niiden tarkoitus on vaeltaa naisen keholla. Päästä varpaisiin saakka, jos oikein kärjistetään. Jos toisen käden vie naisen kaulalle ja toisen antaa kulkea vapaasti, niin johan on erilainen seksikokemus. Itse asiassa jokainen seksiakti voi olla erilainen kokemus, sillä silloin se seksi ei ole pelkkää sisään-ulos-sisään-toimintoa, vaan siinä tapahtuu jotain muutakin. Naisen tehtävä on kertoa miehelle, että missä hänen namipaikkansa sijaitsevat ja millaisella intensiteetillä miehen pitää häntä koskea. Ohjata pitää ja täytyy myös, mies on edelleenkin kivikauden tuote!

Kaikkein intiimein asento on lusikka. Olette lähimpänä toisianne, kädet ovat molemmilla vapaana hyväilyä varten ja pienellä miehen kurottautumisella sekä naisen pään kääntämisellä saa aikaan katsekontaktin. Penetraation laatu on tässä asennossa hyvin pitkälle kiinni miehen ”miehisistä mittasuhteista”, muttei läheskään niin paljoa kuin seuraavassa.

Sakset ja sen muunnelma korkkiruuvi. Mies on joko kyljellään (nainen selällään) tai polvillaan (ja nainen kyljellään), jälkimmäisessä painopistettä siirtämällä mies voi vaikuttaa suuresti naisen saamaan stimulaatioon. Kyljellään ollessa miehen pituudella on väliä, mutta polvillaan ollessa sitä pääsee käytännössä koko kehon avulla riittävän lähelle naisen lantiota, jolloin vaateet pituudelle poistuvat. Tämä asento on ehdottomasti lempparini, sillä se on kuin luotu hieman käyrälle nahkatapille.

Näillä hakusanoilla löydätte yltäkyllin erilaisia kuvia ja visuaalisia apuja, jos edellä mainitut asennot eivät nimien puolesta avautuneet: Lähetyssaarnaaja – Missionary, Lusikka – Spoon tai Spooning, Sakset – Scissor tai Korkkiruuvi – Corkscrew. Mikäli se ei selvinnyt edellä, niin tuossa olen tarjoillut englanninkieliset vastineet suomalaisille termeille. Korkkiruuvista löytyy kuva esimerkiksi tämän linkin takaa (ohjaa ulkoiselle sivustolle).

Parasta seksiä – molemmille

Seksi on subjektiivinen kokemus, ja parhaaseen seksiin ei ole olemassa autuaaksi tekeviä vinkkejä. Hyvän kokemuksen eteen nimittäin joutuu valitettavasti näkemään vaivaa. Huonoiten oppia saat pornosta ja toiseksi vähiten viisastut kenenkään ulkopuolisen neuvoista, minä mukaan lukien. Paras neuvoja on partnerisi ja jos omaat edes hitusenkin kehittymishalua, niin sinusta tulee kyllä aikaa myöten mahtava rakastaja hänelle. Olit sitten nainen tai mies.

Kun otat huomioon toisen ihmisen kaikki aistit, niin et voi epäonnistua. Saatat tehdä pieniä virheitä, mutta ne ovatkin edellytys uuden oppimiselle.

Mutta jaan tässä sellaisia vinkkejä, joita voisi pitää hyvin universaaleina ja jotka ovat myös käsitelty hyvin laajasti itse Kama Sutrassa. Korjataan virhekäsitys: Tuo kirja ei ole mikään panokirja, vaan opas toisen kohtaamiseen intiimisti ja aistillisesti.

26264813466_7585a8ce66_b

Rentoutuminen on hyvän ja tyydyttävän seksin alku, joka saavutetaan kaikilla muilla tavoin kuin päihteillä. Hartia-, selkä- ja jalkahieronta ovat hyviä rentouttamismenetelmiä, joista itse suosin erityisesti jälkimmäistä. Sen etu on siinä, että sormivoimia ei juurikaan tarvitse ja selkähieronnasta poiketen oma selkä ei joudu koetukselle. Muita rentouttavia menetelmiä ovat miellyttävä, mutta rauhallinen musiikki ja niin sanottu tunnelmavalaistus. Hämärä voi tosin alkaa väsyttämään, joten kovan ja kirkkaan valon vaihtaminen pehmeämpään olisi suotavaa.

Vuosituhansia sitten on jo ymmärretty hygienian merkitys halujen herättämisessä, jota voi ryydittää erilaisilla tuoksuilla. Mikään ei ole niin haluja tappavaa kuin se, että haisee rankkitynnyriltä, vanhalta viinalta tai tuhkakupilta. Pahimmassa tapauksessa ihminen voi haista noiden kaikkien yhdistelmältä. Peseytyminen ja erilaisten hajusteiden käyttäminen voi kuulostaa joidenkin ihmisten korviin itsestään selvyydeltä, mutta tälle maapallolle mahtuu myös niitä, joiden mieleen tällaiset asiat eivät ole pälkähtäneet.

Olen maininnut tässä tekstissä miehille osoitetuissa seksivinkeissä käsien käytöstä eri asennoissa. Se pätee myös kaikessa muussakin intiimissä kosketuksessa, nimittäin käsien kokonaisvaltainen käyttäminen. Hyväilemisen pitää olla napakkaa, mutta ei mitään kourimista. Tarkoituksena kun on aiheuttaa mielihyvää, eikä kivun tunnetta. Hyväilyssä kannattaa muistaa se, että ihmisen koko ihon alue on täynnä tuntoreseptoreita, niin sanottuja Meissnerin kappaleita. Niitä löytyy erityisen paljon huulista, sormista ja jalkapohjista. Erogeenisilla alueilla olevat tuntoreseptorit eivät ole siis ainoita, jotka tulee muistaa hyväillessä toista. Oletko esimerkiksi kokeillut hyväillä sormenpäillä toisen huulia? Jalkapohjissa on erityisiä vyöhykkeitä, jotka saavat joillakin aikaan kiihottumista. Itselläni sellainen vyöhyke sijaitsee kantapäästä hieman päkiään päin, ja se aiheuttaa melkoisia väreitä koko lantion seudulle. Vyöhyketerapiassa käytettävät vyöhykekartat ovat suuntaa antavia, niistä on tietysti hyvä lähteä opiskelemaan aihetta, mutta on hyvä muistaa jokaisen ihmisen erilaisuus tässäkin asiassa. Toiselta saatava palaute on se tärkein saatava oppi aivan kaikessa.

Viimeinen, mutta tärkein neuvo

Viimeinen, mutta se tärkein oppi tulee tässä: Puhuttujen sanojen merkitys unohdetaan aivan liian usein. Myös se, että äänenpainolla on puhuttaessa todella suuri merkitys. Viehättävä ja miellyttävä puhetapa yhdistettynä kuulijan mielikuvaan siitä, että toinen tuo jo ilmi puheessaan kuinka tämä puhuja haluaa kuulijan kaikilla mahdollisilla tavoilla, aina näköaistimuksesta kosketukseen ja seksin harrastamiseen saakka, voi kiihottaa äärimmäisen paljon. Jo ennen minkäänlaista kosketusta. Ja jos tuota puhetapaa muistaa harjoittaa viettelystä seksin kautta kliimaksin jälkeiseen hyväilyyn asti, niin tuollaiset seksikokemukset jäävät takuulla mieleen.

Kaikki nämä edellä mainitut vinkit perustuvat sen yhden ja tärkeimmän seksuaalisen elimen stimulointiin: Aivot. Kun otat huomioon toisen ihmisen kaikki aistit, niin et voi epäonnistua. Saatat tehdä pieniä virheitä, mutta ne ovatkin edellytys uuden oppimiselle.

 

Tietoa kirjoittajasta

Mies Vailla Varjoa

Bloggaaja vuoden 2017 lokakuusta alkaen, aiheina elämä henkilökohtaisesti ja läheltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.